logo Dasprom

PROIZVODI > STAKLENA VRATA

S T A K L E N A  
V R A T A

Elegancija u pokretu

Staklena vrata postavljaju standarde u spoju funkcionalnosti i estetike, pružajući prostoru jedinstvenu notu modernog dizajna. Klizna staklena vrata, postavljena na baglame od drveta ili aluminijuma, donose inovaciju i eleganciju u svaki prostor.

Klizna praktičnost: 

Klizna staklena vrata predstavljaju sinonim za praktičnost i stil. Njihov glatki i tih mehanizam klizanja čini ih savršenim rješenjem za prostore gdje je svaki centimetar bitan. Ova vrata otvaraju prostor na elegantan način, bez potrebe za dodatnim slobodnim prostorom za otvaranje.

Podni automat za beznaporno korištenje:

Naša klizna staklena vrata opremljena su podnim automatom koji omogućava jednostavno otvaranje i zatvaranje. Ovaj sistem garantuje glatko i tiho funkcionisanje, čineći svaki prolazak kroz vrata uživanjem.

Sigurnost i zaključavanje:

Bez obzira da li su namijenjena za poslovne prostorije ili dom, staklena vrata pružaju sigurnost koja je od presudne važnosti. Mogućnost zaključavanja obezbjeđuje privatnost i sigurnost prostora.

 

Prilagođena rješenja po vašoj mjeri:

Svaka staklena vrata su prilagođena vašim željama. Bez obzira na dimenzije ili dizajnerske preferencije, naš tim stručnjaka osigurava da vaša vrata savršeno odgovaraju prostoru.

Estetika u pokretu:

Staklena vrata ne samo da predstavljaju funkcionalan element, već i estetski izazov. Kroz klizanje na baglamama, ova vrata postaju dinamičan vizualni element koji doprinosi modernom izgledu svakog prostora.

Odaberite staklena vrata koja istovremeno reflektuju vašu estetiku i omogućuju besprekorno funkcionisanje prostora. Kontaktirajte nas i otkrijte kako naša staklena vrata mogu transformisati vaš dom ili poslovni prostor.