logo Dasprom
PROIZVODI > STAKLENA STEPENIŠTA
S T A K L E N A  
S T E P E N I Š T A

Spoj elegancije i bezvremenog dizajna

U novom dobu dizajna enterijera i eksterijera, stepeništa postaju zapažen detalj koji pruža jedinstvenu dimenziju prostoru. Postepenim ukidanjem nepotrebnih hodnika i skrivenih stepeništa, stvaramo prostor gdje stepeništa postaju ne samo funkcionalna, već i atraktivna, stapajući se s modernističkim okruženjem.

Elegancija u transparentnosti: 

Staklena stepeništa donose notu elegancije i prozračnosti. Transparentnost stakla omogućava svjetlosti da slobodno prolazi kroz prostor, stvarajući atmosferu koja odiše svježinom i otvorenošću.

Sigurnost kao prioritet:

Stakla koja koristimo za stepeništa moraju zadovoljavati najviše sigurnosne standarde. Kaljeno ili laminirano staklo pruža ne samo prozračnost, već i izuzetnu čvrstoću, ispunjavajući sigurnosne kriterije u potpunosti.

Dekorativni elementi i rasvjeta:

Pod staklenim stepeništima često se postavljaju razni dekorativni predmeti ili rasvjeta, dodatno obogaćujući prostor. Ova kombinacija stakla s dekorom ili svjetlošću stvara poseban doživljaj, čineći stepenište ne samo funkcionalnim, već i estetski privlačnim.

Prilagođena izrada prema vašim zamislima:

Naša proizvodnja i montaža staklenih stepeništa su prilagođene vašim zamislima i zahtjevima. Svako stepenište je rezultat pažljivog planiranja i izrade, kako bi se osiguralo savršeno uklapanje u prostor i vaš stil.

Bezvremenskii dizajn koji traje:

Staklena stepeništa nisu samo prolaz, već umjetničko djelo koje unapređuje prostor. Njihov bezvremeni dizajn čini ih investicijom u dugotrajan estetski utisak vašeg doma ili poslovnog prostora.

Transformišite svoj prostor staklenim stepeništima koja donose eleganciju, sigurnost i jedinstveni vizuelni utisak. Kontaktirajte nas i zajedno stvorimo stepenište koje će oduševiti i funkcionalno i estetski.