logo Dasprom

O nama

O nama

Kompanija DAS-PROM iz Banja Luke tokom svog dugogodišnjeg i uspješnog poslovanja zaslužno se našla među liderima u Republici Srpskoj i u Bosni i Hercegovini, u preradi, obradi i oblikovanju stakla. 

Obrada stakla je organizovana na 3000 m2 proizvodnog prostora koji je opremljen najsavremenijim mašinama za obradu stakla, pomoću kojih možemo udovoljiti svim željama klijenata kako sa kvalitetom tako i sa cijenom. 

Pored visoko kvalitetne obrade stakla kompanija DAS-PROM pridaje posebnu pažnju profesionalnoj montaži, koja podrazumijeva stručan tim montera, alat i opremu za montiranje po vrhunskim svjetskim standardima, kao i sigurnom transportu stakla.

Mnogi uspješno završeni projekti i zadovoljni klijenti dokaz su dobro organizovane i kvalitetne kompanije, što nam svakodnevno daje motivaciju za daljnji rad i usavršavanje. 

Pored osvojenog domaćeg tržišta, DAS-PROM svoje poslovanje uspješno proširuje i na tržištima zemalja Evrope.

NAŠA MISIJA & VIZIJA

Postavljanje viših standarda kojima mjerimo naše odluke i akcije

Naša misija i vizija opisuje ono što mi jesmo i što želimo da postignemo, a to jeste postavljanje viših standarda kojima mjerimo naše odluke i akcije. 

Nastojimo da ponudimo svojim klijentima usluge vrhunskog nivoa, potpuno prilagođene njihovim željama i potrebama. 

Kako bismo postigli kontinuitet usluge najvišeg nivoa, uvodimo najsavremenije standarde poslovanja uz profesionalan tim radnika i najsavremeniju tehnologiju obradnog centra.

 Trudimo se širiti naša poslovanja sve više izvan granica Bosne i Hercegovine kako bi pratili dalji razvitak svjetske tehnologije.

Utisci naših klijenata

Vaše riječi su naša najbolja preporuka i odraz posvećenosti i kvalitete koju pružamo

Jelena M. Designation

Od kada smo se odlučili za staklenu fasadu koju je izradila vaša kompanija, naš poslovni prostor zrači elegancijom i modernošću. Profesionalnost i preciznost vašeg tima su neupitni. Preporučujem svima koji žele da dodaju sofisticiranost svom prostoru.

Marko R. Designation

Kada sam prvi put čuo za staklene stepenice, bio sam skeptičan. Ali sada, nakon što sam se odlučio za saradnju sa vašom kompanijom, svaki put kada ulazim u svoj dom osećam ponos. Izvanredan rad, kvalitet i sigurnost su na zavidnom nivou.

Milica P. Designation

Naša nova staklena fasada je prava atrakcija u čitavom kraju. Osim što je vizuelno impresivna, izolacija je fantastična. Vaš tim je od početka do kraja bio posvećen, a rezultat je jednostavno savršen.