logo Dasprom

PROIZVODI > TERMOIZOLACIONA STAKLA

T E R M O I Z O L A C I O N A  
S T A K L A

Dobrodošli u svijet vrhunskog kvaliteta i beskompromisnog pristupa – dobrodošli kod nas, lidera u preradi, obradi i oblikovanju stakla. Naša predanost inovacijama i vrhunskom dizajnu čini nas neizbježnim izborom za sve one koji traže vrhunsku termoizolaciju za svoje stambene i poslovne prostore.

Sa dugogodišnjim iskustvom, postali smo sinonim za kvalitet u industriji stakla. Naša posvećenost detaljima i težnja ka savršenstvu čini nas liderima koji ne prate trendove, već ih postavljaju.

U našem portfoliju ističu se termoizolaciona stakla koja nisu samo proizvodi, već i rješenja prilagođena vašim potrebama. Bez obzira da li tražite optimalnu termalnu izolaciju, specifične premaze za energetsku efikasnost ili rješenja za posebne zahtjeve, mi smo tu da vašim prostorima pružimo vrhunsku zaštitu i estetiku.

Izolaciona stakla – izo stakla su proizvedena od dva ili tri sloja ravnog stakla istih ili različitih debljina. Međustakleni prostor se može kombinovati sa lajsnama različitih debljina a može se dodatno puniti gasovima argon i krypton. Odabirom kvalitetnih refleksnih i Low E stakala, te korišćenjem tehnologije laminiranja proizvodimo izo stakla projektovanih i traženih karakteristika:

  • mali toplinski gubitak Ug
  • rolaz sunčane energije
  • prolaz svjetla
  • refleksiju svjetla
  • neiskrivljenu sliku okoline
  • zaštitu od buke
  • sigurnost.

 

Termoizolaciona stakla za sve vrste stolarije:

Naša termoizolaciona stakla prilagođena su za sve vrste stolarije, uključujući PVC, drvenu i aluminijumsku stolariju. Bez obzira na vrstu objekta, nudimo rješenja koja pružaju optimalnu termalnu izolaciju, čineći vaše prostore udobnijim i energetski efikasnijim.  

Dvoslojna i troslojna debljina:

Ponosno nudimo termoizolaciona stakla u dvoslojnim i troslojnim varijantama. Ova raznolikost omogućava vam da pronađete idealno rješenje koje odgovara specifičnostima vaših prostora i potreba.

Specifični premazi za energetsku efikasnost:

Naša termoizolaciona stakla mogu se opremiti specifičnim premazima koji poboljšavaju energetsku efikasnost. Ovi premazi su u skladu sa standardima EU, pružajući našim kupcima dodatnu sigurnost i povjerenje u kvalitet naših proizvoda.

Prilagođena rješenja za specifične zahtjeve:

Razumijemo da svaki kupac ima jedinstvene potrebe. Naša termoizolaciona stakla mogu zadovoljiti i najspecifičnije zahtjeve, uključujući veći nivo zaštite od buke, sigurnosna stakla i mnoga druga prilagođena rješenja.

Uz nas, vaša investicija u termoizolaciona stakla postaje investicija u udobnost, energetsku efikasnost i estetiku. Obratite nam se sa povjerenjem i dopustite nam da vašim prostorima pružimo vrhunsku zaštitu i stil.

  • Kontaktirajte nas